De e bike is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De meeste gekozen en dus ook populairste is het middenmotor model. Deze biedt een extra ondersteuning waardoor je een continue tempo aan kunt hadden dag in dag uit. Maar ook kun je hiermee fietsen wanneer het hard waait of regent. Je zult merken dat de fiets zichzelf aanpast aan de weersomstandigheden. Uiteindelijk kom je dus op dezelfde tijd aan op de plek van bestemming. Voor de mensen die lange tochten maken of veel fietsen op vakantie raden wij het voorwielmotor model aan. Deze heeft net wat minder ondersteuning maar de accu gaat vele malen langer mee. In sommige gevallen zelfs meer als 50 kilometer. Dit komt natuurlijk doordat er maar op 1 plek ondersteuning nodig is.

Hoe maak je de juiste keuze?

Om de juiste keuze te maken kun je een kijkje nemen op de pagina Review Amslod. Hier lees je wat klanten vonden van bijvoorbeeld de fiets zelf of de proefrit. Maar ook kun je hier lezen hoe goed de garantie is die wij bieden. Deze is namelijk 3 jaar en geheel aan huis geleverd. Je hoeft dus niet meer naar de fietsenmaker te lopen met een fiets in de hand. Voor de mensen die veel rijden zijn er e-bikes met een voorwielmotor. Deze zorgen voor een langere levensduur van de accu. Hiermee kun je dus met een gerust hart op vakantie of op een zondag een toertocht maken. Wil je wat minder krachtig fietsen dan is de middenmotor weer de juiste oplossing. Deze fietsen hebben een sterke ondersteuning waarmee ze zelfs tegen weer en wind ingaan.

De mening van klanten over Amslod

De Amslod fiets ervaringen zijn over het algemeen wel positief. Dit kun je ook terugzien in de service die wij aan klanten aanbieden. Je kunt namelijk gratis en vrijblijvend een proefrit aan huis maken. Zo weet je ook zeker dat de fiets voldoet aan jouw verwachting. Ons personeel kan ook nog adviseren indien je niet zeker weet welk model bij je past. Daarnaast geven wij een goede garantie van 3 jaar. Deze kun je gebruiken als je pech onderweg hebt of thuis staat met een defect onderdeel. Vaak komen wij je dezelfde dag nog op weg helpen. Het kleuren scherm zorgt ervoor dat je gemakkelijk alle gegevens kunt aflezen. Dit wordt dan ook door veel klanten als prettig ervaren.

De voordelen van een elektrische fiets in het dagelijkse leven

Een elektrische fiets geeft veel voordelen in het dagelijkse leven. Je kunt namelijk de auto thuis laten wat goed is voor het milieu. Maar ook heb je geen last meer van bezette parkeerplaatsen. In de meeste steden in Nederland kun je de fietsen gratis stallen. Dit scheelt dus niet alleen tijd maar ook geld. Daarnaast ben je ook sneller ergens in de binnenstad. Waar je met de auto vaak stil staat omdat het druk is kan je met de fiets bijna overal tussendoor. Ook is het fietsen vele malen lichter waardoor je nog sneller op de plek van bestemming bent.