Bent u al een tijd op zoek naar een tuinhuis dat bij u past, maar zonder succes?!  Dan is nu uw probleem opgelost! Woodpro beschikt over een 3D-configurator waarmee u zelf uw tuinhuis kunt ontwerpen. Hoe ideaal is dat? Wilt u weten waarom een tuinhuis op maat uw oplossing is? Lees dan dit artikel.

 

Een houten tuinhuis

De houten tuinhuizen van Woodpro zijn voor u de oplossing. Waarom? Omdat u deze volledig zelf kunt ontwerpen in de 3D-configurator. Woodpro biedt deze mogelijkheid voor u. Hout is heel bewerkelijk en daarom gemakkelijk aan te passen aan uw wensen. Daarnaast is het hout van Woodpro van duurzame kwaliteit. Al het hout van Woodpro komt namelijk uit Noord-Europa. Het klimaat is hier koud, waardoor de bomen langzamer groeien en de groeiringen dichter op elkaar staan. Dit resulteert in een sterke en duurzame kwaliteit van het hout!

 

Maatwerk voor iedereen, ook voor u!

Of u nu heel creatief bent en graag zelf uw tuinhuis ontwerpt of als u niet zo handig bent met online tools. Voor iedereen is de 3D-configurator geschikt. ‘Hoe moet dat dan als u niet zo handig bent met computers?’ hoor ik u al denken. Dat is geen probleem, en ook dan kunt u uiteindelijk genieten van een eigen ontwerp. De dealers van Woodpro helpen u namelijk graag en maken vrijblijvend een ontwerp voor u!

 

Heel veel mogelijkheden

Een tuinhuis op maat biedt u heel veel mogelijkheden. Met een standaardmodel is het regelmatig de vraag of de afmetingen voldoen aan de ruimte die u heeft in uw tuin. Met de 3D-configurator kunt u de afmetingen aanpassen in het template dat u heeft gekozen. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor: het type dak, houtbehandelingsmethoden, de dikte van de wanden, maar ook het type ramen en deuren. Zo kunt u echt helemaal zelf de uitstraling van uw tuinhuis bepalen!

 

Bent u ook enthousiast geworden? Neem dan gauw een kijkje op de website van Woodpro en begin vandaag nog met het ontwerpen van uw tuinhuis!