Wilt u ook graag een eyecatcher in uw tuin? Een houten overkapping is een absolute meerwaarde voor uw tuin. Niet alleen met zonnige dagen, maar ook met minder weer kunt u buiten zitten. Met een overkapping maakt u een sfeervol buitenverblijf in uw tuin. Bent u graag buiten? En bent u op zoek naar een stoere, robuuste overkapping dat voldoet aan uw wensen? Zoek dan niet verder! Hier vindt u drie tips voor een stoere overkapping!

#1: Altijd een vakantiegevoel!

Als u graag een eyecatcher in uw tuin wilt, dan is een vrijstaande overkapping voor u de beste keus! Een prachtige, robuuste overkapping kan u thuis ook echt een vakantiegevoel geven. Richt hem bijvoorbeeld in als ontspanningsoord, zodat u zich hier heerlijk kunt terugtrekken. Gebruik bijvoorbeeld flagstones om een mediterrane sfeer te creëren en gebruik bloemen en planten om te decoreren. Zo zal uw houten overkapping een natuurlijke uitstraling krijgen.

#2: Een stevige overkapping

Bent u nog op zoek naar die stoere, robuuste uitstraling? Ga dan voor een overkapping met dikke palen en, eventueel, dikke wanddelen. Op die manier creëert u echt die robuuste uitstraling. Met het gebruik van natuurlijke kleuren behoudt u ook de stoere look. Wilt u toch een beetje een moderne uitstraling? Dan kunt u eventueel ook grote glazen schuifdeuren toevoegen aan uw overkapping. Zo wordt het een heerlijke plek waar u uit de wind en regen kunt zitten. Wordt het echt koud, dan kunt u ook de warmte onder de overkapping houden door ook bijvoorbeeld een heater te installeren. Ziet u het al voor zich?

#3 Een eigen ontwerp

Met de 3D-configurator van Lugarde kunt u zelfs de overkapping geheel naar eigen wens ontwerpen. U wilt natuurlijk dat de overkapping perfect in uw tuin past. In de 3D-configurator kunt u zelf de afmetingen kiezen, het type dak, eventueel wanden toevoegen en nog veel meer. Ideaal als u het lastig vindt een model te vinden die in uw tuin past en die voldoet aan uw eisen.

Wilt u ook uw eigen stoere, robuuste overkapping? Neem dan nu een kijkje op de website van Lugarde! Doe inspiratie op en bekijk de standaardmodellen alvorens u een eigen ontwerp maakt met de 3D-configurator!