Ik heb laatst prachtige nieuwe tandarts meubels gekocht voor in mijn nieuwe tandartspraktijk. Een poos geleden had ik een deel van een bedrijfspand gekocht om daar mijn nieuwe tandartspraktijk te verplaatsen. Eerst zat ik in een oud pand dat niet meer goed te verzorgen was. Het werd daarom tijd dat ik een nieuw pand ging zoeken en daarin zou gaan verhuizen. Uiteindelijk had ik er een gevonden en moest ik gaan nadenken over de inrichting ervan. Ik had wel een idee hoe dat moest.

Op zoek naar een specifiek merk aan tandarts meubels

Zelf had ik al een goed idee welke tandarts meubels ik precies wilde hebben voor de inrichting. Het was van een specifiek merk dat ik al jaren heb gebruikt in mijn praktijk. Deze vond ik super fijne meubels hebben. Vooral hun stoelen waren erg fijn om mee te werken en gaven een goede ondersteuning tijdens mijn werk. Deze meubels wilde ik weer aanschaffen, maar dan een beetje moderner. In het begin had ik moeite om specifiek dat merk te vinden en als ik dan iets had gevonden was het peperduur. Na een tijdje zoeken kwam ik terecht bij de webshop van All Dent. Zelf had ik nog nooit gehoord van het bedrijf, maar ik was wel nieuwsgierig.

All Dent heeft een breed assortiment

Op een gegeven moment zat ik in het assortiment van All Dent te kijken en het hield maar niet op! Er was zoveel keuze en merken dat ik helemaal verbaasd stond dat ik dit bedrijf niet eerder had ontdekt. Daarnaast hadden ze ook het specifieke tandarts merk waar ik naar op zoek was. De prijzen waren ook iets lager vergeleken met andere websites die ik had gevonden. Bovendien was het makkelijk om via deze website een bestelling te plaatsen. Ik kreeg binnen een paar werkdagen de meubels al bij mij bezorgd.

Contact

Wilt u meer weten over de producten en diensten die All Dent kan aanbieden voor een goede prijs? Bekijk dan de website van All Dent voor meer informatie over het assortiment, de services die zij aanbieden en meer.