U kunt bij Massagepraktijk surrender in Veenendaal terecht voor een ontspannende massage therapie en natuurgeneeskundige therapie. Sinds 2005 verzorgt massagepraktijk Surrender massages en therapeutische behandelingen. Wij hebben een breed aanbod aan behandelingen en geven u daarbij het beste advies. Willem van der Waal is de masseur van de praktijk en neemt graag uw klachten en onrust weg met een gerichte behandeling. Massagepraktijk Surrender waarborgt aandacht, kwaliteit, aandacht en gastvrijheid tijdens alle behandelingen.

Therapeutische massage behandelingen 

Willem van der Waal is een ervaren natuurgeneeskundig therapeut en helpt u graag met een massagetherapie behandeling. Het doel van de behandeling is om het zelfherstellend vermogen van het lichaam aan te wakkeren. De behandeling kan veel resultaat boeken op het gebied van levenskwaliteit. Ook mensen met chronische pijnklachten kunnen voor een therapeutische behandeling terecht bij Massagepraktijk Surrender in Veenendaal. In sommige gevallen is het mogelijk om een vergoeding te ontvangen van de zorgverzekeraar. 

Werkwijze massagetherapie

Uw staat van gezondheid met eventuele ziekten wordt meegenomen in het bepalen van de juist behandeling. Ook kan eventueel een functieonderzoek uitgevoerd worden. De nadruk ligt voornamelijk op ontspanning tijdens de behandelingen. Willem van der Waal maakt gebruik van diverse technieken en methodes zoals mobilisaties, oscillaties, oefentherapie en bindweefselmassage. Een goede samenwerking tussen masseur en klant is belangrijk voor het boeken van de meeste vooruitgang. Naast de behandelingen kunt u zelf aan uw lichaam werken wat invloed heeft op het resultaat. 

Ontspanningsmassage van Massage Veenendaal

Massagepraktijk Surrender in Veenendaal verzorgt massages die zorgen voor meer rust en ontspanning. Heeft u last van stress? Ervaart u psychische of lichamelijk onrust? Dan kan een ontspanningsmassage in onze praktijk in Veenendaal wellicht veel voor u betekenen. De ontspanningsmassage is rustig en zacht. De massage zorgt voor een goede ontspanning van geest en lichaam. 

Online massage shop

Massagepraktijk Surrender in Veenendaal verkoopt een breed scala aan voedingssupplementen en verzorgingsproducten. De voedingssupplementen zijn een toevoeging van vitaminen en mineralen op uw dagelijkse inname. Vitaminen en mineralen zijn belangrijk voor de bouw van lichaamsweefsels. Wij verkopen ook herstel bevorderende en ondersteunende hulpmiddelen. CBD olie is ook te bestellen in onze webshop. Laat u adviseren door ons en bestel de juiste producten die bij u passen. U ontvangt gegarandeerd de hoogste kwaliteit aan producten!